Toimitilavuokraus

Erilaisilla yrityksillä on erilaiset tilatarpeet. Kiitoradantien Yrityskeskus pystyy tarjoamaan erilaisia tilaratkaisuja hyvällä paikalla kohtuullisin kustannuksin. 2000-luvun business-keskus huippuyhteyksin, jossa on mukava työskennellä ja helppo menestyä.

Yrityskeskuksen sijainti on täydellinen, koska se on kehittyvän "lentokenttäkaupungin" kainalossa Tuusulantien kupeessa ja lähellä Kehä Kolmosta. Alue on Etelä-Suomen voimakkaimmin kasvava kauppapaikka. Yli 750.000 suomalaista on alle puolen tunnin ajomatkan päässä.

Tuusulantie on Suomen toiseksi vilkkain tie. Liikennetiheys on 60 000 autoa vuorokaudessa ja ruuhka-aikana 7000 autoa tunnissa. Lentokentällä on 8,5 miljoonaa matkustajaa vuosittain ja heistä osa kulkee Ilmailutien kautta Tuusulantielle. Alueelle on kulkuyhteys sekä Kiitoradantien että Pyhtäänkorventien kautta.

Julkinen liikenne
Tuusulantien ja lentokentän busseilla pääsee miltei Kiitoradantien Yrityskeskuksen portille. Lähin juna-asema on Tikkurilassa, josta on bussiyhteys. Lentokentälle on matkaa kaksi kilometriä. Katso sijaintimme kartalla.

Löydät tällä hetkellä vapaana olevat toimitilamme vasemman reunan valikosta ja voit tulla paikan päälle tutustumaan tarjolla oleviin toimitiloihimme Kiitoradantien Yrityskeskukseen.
 
Mikäli sopivaa tilaa ei heti löydy internet-sivustomme esittelyistä, ota yhteyttä ja jätä tilatoiveenne.
Otamme Teihin yhteyttä heti, kun olemme löytäneet tilatoiveitanne vastaavan ratkaisun.


Jari Koljonen
Puhelin: 0207 900 900
Sähköposti: jari.koljonen(@)knoy.com

Yhteydenottolomake

kiitoradantie116_1_205.jpg