Drive DC 66 Lisätietoja + tekniset tiedot


TINKIMÄTÖNTÄ NAUTINTOA

Tämä vene on suunniteltu huviveneilyyn ajokuomu ylhäällä tai alhaalla. Korkea perusvarustelutaso sisältää hydrauliohjauksen sekä ajokuomun, jolle on integroitu kuomukotelo peräpeilin yläpuolella. Lisäksi mukana on satamapite joka on nopea asentaa sekä irroittaa.

Sisustus on suunniteltu pariskunnan tai pienen perheen tilapäiseen yöpymiseen. Ohjaamon perässä on U-sohva, lisävarusteena pöytä ja aurinkotaso. Keulakajuutassa on mukava V-punkka.

AJETTAVUUS JA SUORITUSKYKY

Drive 66 DC kulkee kuin ajatus. Kestävä, merialumiinista valmistettu runko takaa ensiluokkaiset ajo-ominaisuudet, hallittavuuden ja turvallisuuden. Voimakas 200hv perämoottori vie sinut ja veneesi mihin vain haluat.

RETKEILYÄ ENSIMMÄISESSÄ LUOKASSA

Drive- veneen kanssa ei tarvitse jättää ketään rannalle. Vene tarjoaa runsaasti tilaa viihtymiseen ja vapaa-ajan viettoon vesillä ja satamassa. Runsas vakiovarustelu tekee veneilystä nautinnon, jonka haluat jakaa ystävien ja perheen kanssa.

SISUSTUKSEN YKSITYISKOHDAT

Drive- veneessä nautit joka hetkestä. Huolellisesti suunnitellut ja viimeistellyt sisustusratkaisut noudattelevat samaa tinkimätöntä linjaa kuin veneen ulkoasu. Käytännöllinen keulakajuutta yhdistää toiminnallisuuden ja tyylikkäät materiaalit.

VARUSTEET

Jääkaappi, Stereot, Hydrauliohjaus, RST kaiteet ja knaapit, Ankkuriboksi + ankkuri, Ajokuomu + satamapeite, Läpikuljettava tuulilasi, Tullilasinpyyhin oikea, Lukittavia säilytystiloja, Takaistuimen pehmusteet, Makuutilan pehmusteet + kolme huopaa sekä kaksi pientä tyynyä, Offshore istuimet, Sisätilan valaistus, Pöytä + aurinkotaso, Aurinkotaso, Trimmisarja joystick ohjauksella, Uimatikas ja –taso, Navigointivalot, vara-akku, Kiinteä polttoainesäiliö 150l, Päävirtakatkaisin automaattisulakkein, Sammutin, Sadavedestä tyhjenevä avotila, Automaattinen pilssipumppu, Karttaplotteri Garmin Saimaan kartastolla + etelä Saimaan paperikartasto, kaikuanturi, kompassi, Vesihiihtokaari + vesisukset (erikseen tilattaessa), Mattosarja ohjaamo ja kajuutta.Rantautumisvarusteet jne.

Pelastusliivit
- Aikuisten liivit (2x paukku + 2x norm.)
- 1x lasten liivit 40-60kg

 TEKNISET TIEDOT

Pituus: 6,58m
Leveys: 2,43m
Syväys: 0,48 m
Pohjan V-kulma: 20 astetta
Suurin moottoriteho: 200hv
Maksimi nopeus: 45 solmua
Matkustajat: 7
Suunnittelukategoria: C
Paino ilman moottoria: 1050 kg

Kulutus: Tankin koko on 150l ja economy ajotavalla kulutusmittarin näyttö on n. 2km/ litralla = jopa 300km tankillisella. Kulutus riippuu ajotavasta/ olosuhteista/ kuormasta.

Eli koneen kokoon nähden kulutus on maltillinen.

Lisätietoja - ennakko varaukset:

Jari Koljonen

Puhelin: 0207 900 900

Sähköposti: jari.koljonen @ knoy.com

Yhteydenottolomake

kuva 1.JPG
kuva 2.JPG
kuva 3.JPG
kuva 4.JPG
kuva 5.JPG
DC66 (1).JPG
DC66 (2).JPG
DC66 (3).JPG
DC66 (6).JPG
DC66 (7).JPG
DC66 (8).JPG
DC66 (9).JPG
DC66 (10).JPG
DC66 (17).JPG
DC66 (19).JPG
DC66 (20).JPG