saara  aalto.jpg

SAARA AALTO In my wildest dreams -konsertti 15.4.2017 klo 20.00

SAARA AALTO KONSERTOI HARTWALL ARENALLA 15.4.2017
- Saaralla on levytyssopimus Sony Musicin kanssa

Vuokraa oma aitio nyt!

Uskomattomaan menestykseen X Factor UK:ssa yltänyt Saara Aalto konsertoi Hartwall Arenalla 15.4.2017. Liput tulevat myyntiin Lippupisteessä huomenna keskiviikkona 21.12.2016 klo 9:00. Huikea In my wildest dreams -konsertti tuo X Factorin tunnelmat liveyleisön nähtäväksi. Saara esiintyy keväällä pitkällä kiertueella Briteissä ja Arenan konsertti onkin ainutkertainen mahdollisuus nähdä Saara esiintymässä kansainvälisissä puitteissa.

Saaralla on levytyssopimus Sony Musicin kanssa. Hän julkaisee uutta musiikkia vuonna 2017.

Saara kommentoi tulevaa konserttiaan seuraavasti: "Mulla on ollut mielettömät viime kuukaudet Brittien X Factorissa. Olen niin otettu, että saan mahdollisuuden tuoda suomalaisille palan X Factoria mielettömän massiivisen Hartwall Arena show’n muodossa.”

Hän jatkaa: ”Konsertin nimi kuvastaa mun tunteita täysin: In my wildest dreams ... en siis todellakaan olis kuvitellut vielä pari kuukautta sitten, että mulla tulee olemaan oma konsertti Hartwall Arenalla!! Mutta nyt kun se tehdään, niin se tehdään sitten täysillä! Upeat puitteet, maailmanluokan show, huippubändi, tanssijat, asut ... tästä tulee mun elämäni konsertti ja toivon, että se tuo ihmisille yhtä paljon iloa kuin koko X Factor -syksykin. Kierrän virallisella X Factorin areenakiertueella koko helmi- ja maaliskuun ja on parasta päästä tekemään tällainen iso spektaakkeli lopulta myös Suomessa kiitoksena kaikille suomalaisille, jotka ovat tukeneet ja kannustaneet mua koko syksyn ajan. Iso kiitos kaikille ja tehdään unelmista totta!"