Eurobasket2017-teos_c-fiba_vesakoivunen.jpg

Koripallon EM-kisat To 31.8 - to 7.9.2017

Suomi isännöi 50 vuoden tauon jälkeen miesten koripallon EM-kisoja syksyllä 2017. Yksi EM-turnauksen alkulohkoista pelataan Hartwall Arenalla 31.8.-7.9.2017 välisenä aikana. Suomen vastustajat ja tarkat pelipäivät selviävät 22.11.2016 Istanbulissa suoritettavien EM-lohkoarvontojen jälkeen.
- Edellisissä arvokisoissa olemme nähneet, millainen merkitys mahtavilla faneillamme on Susijengin pelaamiseen. Tunnelma on peleissä ollut mieletön ja siitä ovat nauttineet niin joukkue kuin fanitkin. Tämä on ohjannut monia valintojamme ja saman tunnelman toivomme näkevämme myös Helsingissä, kertoo Suomen EM-kisaorganisaation pääsihteeri Ari Tammivaara.

Lohko A (Helsinki): Puola, Kreikka, Ranska, Suomi, Islanti, Slovenia Yhteensä viisi kotipeliä Suomella.

Ranska ja Kreikka Helsingin EM-alkulohkoon, Susijengillä vastassa ”eurooppalainen huippukoripallo pienoiskoossa”


Arpa oli suomalaisen huippukoripallon kannalta suosiollinen tiistaina Istanbulissa, missä arvottiin kesän 2017 EM-kisojen alkulohkot. Susijengi ottaa ensi elo-syyskuussa Hartwall Areenalla mittaa kumppanimaansa Islannin lisäksi hallitsevasta EM- ja MM-pronssimitalisti Ranskasta, perinteisestä koripallojätti Kreikasta sekä yllätyskelpoisista Sloveniasta ja Puolasta.

- Saamme Suomeen tukun hienoja koripallojoukkueita niin Susijengin kuin yleisönkin näkökulmasta, iloitsi Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann lohkoarvontojen varmistuttua.

Tee aitio ennakkovaraus NYT, kannusta omasta aitiosta SUSIJENGI voittoon!

Lähetä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeella tai soita.


Kaikki järjestyy yhdellä yhteydenotolla.

Jari Koljonen 
Puhelin: 0207 900 900